Årbok – ta vare på historien

Årbok - Ta vare på historien. Hos litografia kan du trykke din årbok til konkurransedyktig pris og til god kvalitet.
Årbok - Ta vare på historien. Hos litografia kan du trykke din årbok til konkurransedyktig pris og til god kvalitet.

Gode historier er verdt å ta vare på! En årbok er viktig for å ta vare på de gode historiene og de rike minnene. Litografia har flere års erfaring med trykking av årbøker og historiebøker, og vi har trykket årbøker for ungdomsskoler, videregående skoler, foreninger og historielag. Litografia produserer din årbok på Nordstrand i Oslo, men vi leverer i hele landet – og alltid til avtalt tid. Vi bistår gjerne med design og utforming av årboken din, men du kan også levere din årbok som ferdig pdf til oss. Hvis du ønsker å sende inn ferdig pdf kan du sende den inn her.

Hvorfor skal du lage årbok?

Årboken er en kreativ bok som markerer og dokumenterer en viktig tid, det kan være skoleåret, jubileumsåret, lokalhistorien gjennom en tidsepoke eller lignende. For eksempel for ungdomsskoler og videregående skoler er årboken en viktig del av elevenes skoleår. Arbeid med årboken skaper samhold og er ofte et felles prosjekt på tvers av kullene.

Potensiell inntektskilde

En god årbok vil være en potensiell inntektskilde for din skole eller forening. Ved å produsere og videreselge årboken til elevene eller medlemmene vil det gi ekstra penger i kassen. Det er også mulig å selge annonseplass i årboken til lokale bedrifter.

Svanemerket produksjon

Litografia er svanemerket, og det er bare trykkerier som oppfyller og er godkjent av Nordisk Miljømerking som kan trykke svanemerkede produkter. Denne godkjenningen er et bevis på at hele prosessen fra platefremstilling, trykking, papirvalg og til avfallshåndtering gjøres etter stiftelsens krav. Alle våre trykksaker kan svanemerkes, og er et bevis på miljøvennlig produksjon. Les mer om vår produksjon her.

 

Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag - husk at vi alltid har gode løsninger for dine trykksaker!

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.