Vi leverer alt innen grafiske tjenester

  • Enkelt og effektivt samarbeid
  • Vi leverer til avtalt tid
  • Vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt
  • Design og tjenester
  • Din totalleverandør
Tjenester. Vi leverer trykksaker til avtalt tid, enkelt og effektivt samarbeid.

Enkelt og effektivt samarbeid

Litografia tilbyr alle typer trykksaker av god kvalitet.

Vi tilbyr enkelt og effektivt samarbeid, du kan lage din trykksak selv og sende filen til oss.

Trenger du hjelp bistår vi gjerne over telefon eller med utarbeidelse og grafisk design. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Sammen blir vi enige om papirtype og utførelse. så ordner vi resten - enkelt og greit.

Vi leverer alltid til avtalt tid

Litografia er effektive og mange av vår oppdrag sendes ut til kunde allerede samme dag, men det viktigste av alt er at vi alltid leverer til avtalt tid.

  • All produksjon hos oss er Svanegodkjent og foregår sentralt i Oslo
  • Vi leverer over hele landet.
Tjenester. Vi leverer alltid til avtalt tid.
Litografia er en ledende bedrift innen tilrettelegging og mangfoldiggjøring av informasjon på papir.

Vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt

Litografia er en ledende bedrift innen tilrettelegging og mangfoldiggjøring av informasjon på papir. Dette er en ambisiøs målsetting og betyr at vi har en rekke gode tjenestetilbud. Våre dyktige medarbeidere bistår deg i prosessen og sikrer god kvalitet og service. Litografia hjelper deg fra idé til ferdig produkt.Vi skal være en innovativ og løsningsorientert samarbeidspartner! Velg den tjenesten du vil vite mer om!

Design og tjenester

Våre samarbeidende designere er tett knyttet til våre grafiske rådgivere og kan tilby grafisk rådgivning av beste kvalitet. Det betyr at valg av format, papir og design tar hensyn til den etterfølgende produksjonen. Slik oppnår vi et flott resultat uten at kostnadene flyr i været! Våre grafiske designere skaper helhetlige løsninger av tekst og bilder, farger og spennende effekter for at budskapet ditt skal kunne konkurrere.
Ta kontakt det kan lønne seg

Din totalleverandør

Litografia tilbyr tjenester innen tilrettelegging av informasjon på nett og papir. Vi gjør informasjon lettere tilgjengelig - på nett og papir ved hjelp av profesjonell design og har et utsrakt samarbeide med førsteklasses designere. I den daglige produksjonen av grafisk materiell benytter vi: Photoshop, Illustrator, QuarkXPress, PageMaker og InDesign. Om dine behov skulle gå andre veier, har vi også andre programmer til rådighet. Vi har integrert full PDF arbeidsflyt. Dette gjør at vi kan yte en stor fleksibilitet for behandling av dine dokumenter. Vi bruker både Mac og PC. På bilde-behandlingssiden har vi en kvalitetsscanner som gir topp kvalitetsbilder, og alle muligheter for bildekorreksjon, samt nøyaktig gjengivelse av original kvalitet.