En miljøvennlig Mesterbedrift

Litografia er opptatt av å være en miljøvennlig bedrift - og det er vi stolte av! Du kan være sikker på at dine trykksaker blir produsert på en miljøvennlig måte hos oss. Vi er Svanemerket, vi har Mesterbrev og vi er Grønt Punkt-partner.

Svanemerket

Mijøvennlig

Vi er blitt Svanemerket og det er bare trykkerier som oppfyller og er godkjent av Nordisk Miljømerking som kan trykke svanemerkede på sine trykksaker. Denne godkjenningen er et bevis på at hele prosessen fra platefremstilling, trykking, papirvalg og til avfallshåndtering gjøres etter stiftelsens krav. Alle våre trykksaker kan merkes med svanen, merket kan du få etter henvendelse til oss. Merket er med vårt lisensnummer, og kan derfor bare benyttes til trykksaker som produseres hos oss.

Mesterbedrift

Vi er en miljøvennlig Mesterbedrift.

Litografia har Mesterbrev og kjennetegnes av lange tradisjoner og god kunnskap. Mesterbrev og svennebrev gis på bakgrunn av både praktisk og teoretisk kunnskap. I tillegg til å ha svennebrev og dokumentert praksis, har en mester videreutdannelse innen både økonomi, markedsføring og ledelse. Samtidig må en mester vise til arbeid som reflekterer til både gode håndverkstradisjoner og riktig bruk av moderne teknikker.

En mesterbedrift skal videreføre gode håndverkstradisjoner og tilpasse seg nye krav fra myndigheter og forbrukere. Den skal også opptre seriøst og vise respekt for fagområdet som er kjennetegn for en mesterbedrift.

Litografia er Grønt Punkt-partner

Miljøvennlig trykkeri
Litografia tar miljøansvar ved å delta i Grønt Punkt-ordningen.

Grønt Punkt er en returordning for brukt emballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene i Grønt Punkt for at Norges CO2-utslipp reduseres med 350 000 tonn hvert år! Du kan gjøre ditt ved å levere brukt emballasje til gjenvinning. Tenk miljø – kildesorter emballasjen!

For mer informasjon, besøk: www.grøntpunkt.no