Lag en brosjyre

En brosjyre er et godt verktøy og bør være en naturlig del av din markedskommunikasjon. En brosjyre bør inneholde god informasjon om din virksomhet og dine produkter, samt at den bør være oversiktlig og ha et pent og ryddig design. Husk at din brosjyre løfter frem logo og virksomhet og er derfor et viktig ansikt utad for din bedrift.

Før du starter med din brosjyre - dette bør du tenke på

  • Hvilken målgruppe skal du nå?
  • Tilpass språk og utforming etter målgruppen
  • Tenk gjennom budskap og hva du ønsker å formidle
  • Bruk overskriftene til å formidle fordelene
  • Oppfordre leseren til å gjennomføre en handling, feks «ta kontakt på telefon» eller «les mer på vår hjemmeside» eller lignende

Kvalitetsstempel

En brosjyre sees ofte på som et kvalitetsstempel og er ofte en mere solid trykksak fremfor for eksempel et hefte. Brosjyren har gjerne flere sider og har ofte en bedre papirkvalitet på omslaget.

Sideantall må gå opp i 4

Det viktigste du bør tenke på når du skal lage brosjyren din er å påse at brosjyren har et sideantall som går opp i 4. Det er fordi brosjyren skal stiftes eller limes i ryggen. Den kan altså være på 8, 12, 16, 20 sider osv.

Ulike størrelser

En brosjyre kan lages i flere ulike størrelser. Husk på at brosjyren egner seg godt i salgssituasjoner og bør derfor være enkel og hendig å ta med seg. Typiske situasjoner der det er naturlig å dele ut brosjyrer kan være på messer, i butikkhyller og på eventer.

Limfals

Vi tilbyr limfals som et rimeligere alternativ til vanlig ryggstift. Dette gjelder hefter i A5 på 8 eller 12 sider og A4 på 8 sider.
Fordelen med limfals er at fals og lim skjer i samme operasjon. Ved vanlig ryggstift så falses arket først og stiftes senere i en samlestifter. Ved limfals så gjøres dette i en og samme falsemaskin. Siden dette gjøres i samme maskin så blir dette vesentlig billigere. Spør oss om det lønner seg med limfals til ditt trykkoppdrag!
Litografia tilbyr brosjyrer i alle størrelser og formater, til svært god kvalitet og til konkurransedyktig pris. Vi kan også hjelpe deg med å utforme din brosjyre. Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag.