Styrk din merkevare med et hefte

Et hefte er mindre omfattende enn en brosjyre og kan være et godt sted å starte for å komme i gang med markedsføringen. Et hefte er ofte 4-8 ark som er stiftet sammen og egner seg godt for å informere om et konkret produkt eller er konkret tema. Har du flere produkter eller temaer du ønsker å markedsføre anbefaler vi deg at du lager et hefte til hvert tema/produkt.

Dette bør du tenke på når du skal lage et hefte

  • Tenk over ditt budskap og din målgruppe
  • Tilpass språk og utforming etter målgruppen
  • Lag en ren og oversiktlig tekst, bruk med fordel bullets og bilder
  • Sørg for at heftet står i stil med virksomhetens øvrige design
  • Oppfordre leseren til å gjennomføre en handling, feks «ta kontakt på telefon» eller «les mer på vår hjemmeside» eller lignende

Bruk fantasien

Heftet kan lages i flere ulike størrelser og formater, og det er bare din egen fantasi som setter grenser for hvordan den kan utformes. Som nevnt over egnes et hefte godt til produktinformasjon eller informasjon om et spesifikt tema. Et hefte kan også brukes som oppsummering, eller som kompletterende informasjon i en salgsprosess. Tekstet bør være oversiktlig, og du kan gjerne bruke bullets for å oppsummere produktets eller temaets unike fordeler.

Skap interesse

Det viktigste formålet med heftet er å skape interesse og få leseren interessert i din virksomhet. Derfor er det viktig å oppfordre leseren til å ta kontakt eller for eksempel lese mer på virksomhetens hjemmeside.

Limfals

Vi tilbyr limfals som et rimeligere alternativ til vanlig ryggstift. Dette gjelder hefter i A5 på 8 eller 12 sider og A4 på 8 sider.
Fordelen med limfals er at fals og lim skjer i samme operasjon. Ved vanlig ryggstift så falses arket først og stiftes senere i en samlestifter. Ved limfals så gjøres dette i en og samme falsemaskin. Siden dette gjøres i samme maskin så blir dette vesentlig billigere. Spør oss om det lønner seg med limfals til ditt trykkoppdrag!

Litografia tilbyr hefter i alle størrelser og formater, til svært god kvalitet og til konkurransedyktig pris. Vi kan også hjelpe deg med å utforme heftet. Lurer du på noe eller trenger du hjelp kan du alltid ta kontakt med oss. Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag.